Få behandling for dine problemer

Muskel- og skjelettsmerter er svært belastende og gjør hverdagen vanskeligere. Plages du blant annet med betennelse i kroppen, vondt i ryggen, knesmerter eller svimmelhet bør dette undersøkes. Hvis du trenger umiddelbar behandling av et team eksperter kan du ta kontakt med Naprapatlandslaget.

Hva er naprapati?

Naprapati er en form for manuell behandling som baserer seg på korrigering av årsak til lidelse. Målet med behandlingen er å gjenopprette kroppens normale bevegelighet, og få pasienten skadefri. Naprapati fokuserer ikke bare på behandlingen av smerteområdet, men skal finne grunnen til at smerten oppstår og behandle det.

Hvordan behandlingen fungerer

Vanligvis starter behandlingen med at pasienten får anledning til å fortelle om sine plager. Ved hjelp av diverse tester og teknikker skal naprapatene finne fram til området hvor smerten har sitt utspring. Naprapatene skal også finne ut om det foreligger nevrologiske forstyrrelser eller sirkulasjonsproblemer. Deretter skal naprapatene samarbeide med pasienten for å få til en passende behandling.

Ulike typer behandling

Naprapati er en gren innen manuell medisin, og dermed gjøres behandlingen gjennom massasje, tøyning, triggerpunktsbehandling og forskjellig manipulasjon. Plager og lidelser naprapater behandler er, blant annet; stiv nakke, prolaps, ryggsmerter, isjias, hodepine, overtråkk, idrettsskader og skulder-, kne-, og akillesproblemer.